Recepten
Ruby Choc Block Pistache

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Pistacheboterroom 1000 g BIANKA SOFT
1000 g Boter
500 g Eieren, gepasteuriseerd
120-150 g Pistache pasta
Chocoladecake 2000 g DOUBLE CHOC CAKE
400 g Eieren
400 g Water

Bereiding

    Pistacheboterroom

    BIANKA SOFT vermengen met de boter. De eieren beetje bij beetje toevoegen en opkloppen tot een luchtige crème.
    Vervolgens op smaak brengen met pistache pasta.

      

    Chocoladecake

    Alle ingrediënten mengen in 1ste  versnelling tot een gladde en homogene massa (± 5 minuten).
    Vullen in een kader 60/40 en afbakken op 180 °C gedurende 45 minuten.

      

    Opbouw

    De chocoladecake verdelen in banden van 18-20 cm lang en 7 cm breed. Hierop bollen pistacheboterroom spuiten en even laten koelen in de koelkast. De SCHOKOBELLA RUBY smelten tot een temperatuur net boven lichaamstemperatuur en mengen met licht geroosterde pistachenoten (1000 g SCHOKOBELLA RUBY + 150 g pistachenoten). De gekoelde cake overgieten met de mengeling SCHOKOBELLA RUBY/licht geroosterde pistachenoten en afwerken met decoratie.

Ruby Choc Block Pistache