FAQ Forum

Vragen in verband met marketing

Kan Zeelandia mij helpen bij promotiedrukwerk naar mijn klanten?

Velen onder u beseffen dat reclame maken voor de eigen zaak, promoties voeren naar klanten toe (bv. een broodspaarkaart, promotie van eindejaarsgebak…) vandaag de dag heel belangrijk zijn. Dergelijke promoties zorgen voor klantentrouw, klantentevredenheid, én lokken nieuwe klanten naar uw zaak. Maar ze vergen ook tijd en geld. Met de Promoshop biedt Zeelandia hiervoor een oplossing. 

Geen rompslomp

U heeft een opening van een nieuwe winkel, een opendeurdag, een actieweek, braderij en u wil dat op een professionele manier aankondigen? Dan hebben we leuke posters en huis-aan-huisfolders voor u. U wil een (brood)spaarkaart? Ook die kunnen we personaliseren. 
Uw voordeel? U ontvangt betaalbaar promotiemateriaal dat professioneel oogt. U hoeft zich niet te bekommeren om foto’s, contacten met de ontwerper, drukker… U geeft enkel door welke tekst u wil. Wij doen de rest. Vanaf de opdracht tot de levering rekent u best een drietal weken. 

Broodjesboeket

Voor het standaard Promoshop-ontwerp viel de keuze op het beeld van een fris jong meisje met een broodjesboeket in de handen. Ze lacht de toeschouwer toe en toont mooie, lekkere broodjes. We kozen voor frisse kleuren en een neutrale ‘look’, zodat het ontwerp past in elke winkel, modern of klassiek, en voor iedere promotie kan worden gebruikt. 

Indien u meer wil weten over de Promoshop, neem dan vrijblijvend contact op met Dominique Van Eetveldt op het nummer 03 354 20 68.