Home » Contact

Contact

Bedrijfsgegevens ZEELANDIA NV

route.gif

Hoe kunt u ons bereiken?

Telefonisch: 03 354 20 68
Per Fax: 03 353 80 34 
Per e-mail: info@zeelandia.be

Of ga naar het contactformulier.

Waar vindt u ons?

Zeelandia NV 
Nijverheidsstraat 58-60 
B-2160 Wommelgem 
België

  • Vanuit Antwerpen: neem de ring rond Antwerpen, richting Breda. Vervolgens de afslag naar de E34/E313 Luik-Hasselt. Neem op de E34 afrit 18 Wijnegem-Mortsel. Op het einde van de afrit, rondpunt nemen richting Wijnegem. Op deze baan, de eerste straat rechts (naar Industrieterrein Noord) inslaan. Op het eerste kruispunt naar links. U bevindt zich in de Nijverheidsstraat. 500m verder op de rechterkant ziet u Zeelandia.
  • Vanuit Brussel: neem de E19 richting Antwerpen. In de Craeybeckxtunnel richting Breda volgen. U bevindt zich nu op de ring rond Antwerpen. Vervolgens de afslag naar de E34/E313 Luik-Hasselt nemen. Neem op de E34 afrit 18 Wijnegem-Mortsel. Op het einde van de afrit, rondpunt nemen richting Wijnegem. Op deze baan, de eerste straat rechts (naar Industrieterrein Noord) inslaan. Op het eerste kruispunt naar links. U bevindt zich in de Nijverheidsstraat. 500m verder op de rechterkant ziet u Zeelandia.
  • Vanuit Hasselt: neem de E313 in de richting van Antwerpen. Neem afrit Wommelgem-Mortsel nummer 18. Op het einde van de afrit, rondpunt nemen richting Wijnegem. Op deze baan, de eerste straat rechts (naar Industrieterrein Noord) inslaan. Op het eerste kruispunt naar links. U bevindt zich in de Nijverheidsstraat. 500m verder op de rechterkant ziet u Zeelandia.
  • Vanuit Gent: neem de E17 in de richting van Antwerpen. Rijd door de Kennedytunnel. U bevindt zich nu op de ring rond Antwerpen, richting Nederland. Neem vervolgens de afslag naar de E34/E313 Luik-Hasselt. Neem op de E34 de afrit 18 Wijnegem-Mortsel. Op het einde van de afrit, rondpunt nemen richting Wijnegem. Op deze baan, de eerste straat rechts (naar Industrieterrein Noord) inslaan. Op het eerste kruispunt naar links. U bevindt zich in de Nijverheidsstraat. 500m verder op de rechterkant ziet u Zeelandia.

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie