Home » Recepten » Zomerse witte chocoladecrème met appelsien en passie

Zomerse witte chocoladecrème met appelsien en passie

Zomerse witte chocoladecrème met appelsien en passie

Zomerse witte chocoladecrème met appelsien en passie

Croûtedeeg

  • Eieren 100 g
  • Water (koud) 50 g
  • CROUTEXPRESS 1000 g

 

Alle ingrediënten kneden tot een glad en homogeen deeg. 
Dit deeg kan onmiddellijk worden verwerkt.

Chocolade biscuit

  • BISCAMIX CHOCO 1000 g
  • Eieren 1000 g

 

Alle ingrediënten samen opkloppen in hoge versnelling gedurende 5 tot 8 minuten. 
Soortelijk gewicht ongeveer 360g/l. 
Bak het biscuit gedurende 25 minuten op 180°C.

Chocolade gele room orange cream en passie

  • Water (50°C) 800 g
  • Passievruchtenpuree 200 g
    • ALDIA ORANGE CREME 700 g
    • RAP 400 g
    • Witte chocolade 150 g

 

Warm water, diepvries passievruchtenpurée (ontdooid), witte chocolade en RAP intensief mengen tot een gladde en homogene crème, daarna ALDIA ORANGE CREME ondermengen.

Ringen met croutedeeg fonceren en bakken gedurende ± 11 minuten in een oven van 180 °C. 
Laten afkoelen en ze tegen vocht beschermen door ze even in te smeren met gesmolten SCHOKOBELLA WIT. 
Plakje chocoladebiscuit in de croute plaatsen. 
Vullen met de gele room. 
Afwerken met spiegel MIROIR NEUTRAAL ALDIA waaronder vers passievruchten vlees wordt vermengd. Decoreren naar keuze.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie