Home » Recepten » Woudvruchtencannelé

Woudvruchtencannelé

Woudvruchtencannelé

 

Recept

  • CANNELE 400 g
  • MUFFINOLIE 40 g
  • Water (> 60 °C ) 200 g
  • Water (koud) 120 g

 

Werkwijze

CANNELE, MUFFINOLIE en 200 g water (> 60 °C) mengen en in 2de versnelling opkloppen gedurende ± 30 seconden.
Een paar minuten laten rusten en het overige koude water (120 g) geleidelijk toevoegen. Vervolgens opkloppen gedurende ± 30 seconden in 2de versnelling.
Het beslag ± 10 minuten laten rusten. Vóór gebruik het beslag omroeren.
De met CARLEX SPRAY ingevette cannelé-siliconenvormen vullen met het beslag.
Daarna de vormen in een voorverwarmde oven plaatsen (200°C boven- en onderaan).
De temperatuur verminderen naar 180°C (boven- en onderaan) en laten bakken gedurende 65 minuten.
Na het bakken de cannelés laten afkoelen gedurende 10 minuten en daarna ontvormen.
Tot slot afwerken met ALDIA WOUDVRUCHTEN, SCHOKOBELLA WIT en witte chocolade.

 

 

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie