Home » Recepten » Woudvruchten-pistache frangipane

Woudvruchten-pistache frangipane

Woudvruchten-pistache frangipane

 

Croutedeeg

  • Eieren  100 g
  • Water (koud)  50 g
  • CROUTEXPRESS  1000 g

Alle ingrediënten kneden tot een glad en homogeen deeg. Dit deeg kan onmiddellijk worden verwerkt.

 

 

Rouladebiscuit

  • BISCAMIX  1000 g
  • Eieren  1000 g 

Alle grondstoffen opkloppen in hoge versnelling gedurende ± 7 minuten.
1 minuut laten nadraaien in trage versnelling.
Bakken op 230 °C gedurende 6 tot 8 minuten.

Frangipane met pistache

  • Eieren  400 g
  • FRANMIX 1000 g
  • Boter of margarine  400 g
  • Melk  100 g
  • DESSERTPASTA PISTACHE  100 g

De boter of margarine op kamertemperatuur brengen (smeuïg maken). De ingrediënten in 1ste of 2de versnelling goed mengen met behulp van een vlindergarde tot een smeuïge homogene massa (echter niet te luchtig: 950 g/l).

 

OPBOUW

Een kader 60/40 bekleden met croutedeeg en bestrijken met een laagje ALDIA FRAMBOZENCONFITUUR.
Het kader even in de diepvries plaatsen, zo kan de frangipane-pistache mengeling makkelijker verdeeld worden. Vervolgens een laag afgebakken rolbiscuit aanbrengen en hierop de ALDIA WOUDVRUCHTEN verdelen. Afbakken op 180 °C gedurende 40 minuten. Abricoteren met PALETTA SPRAY NEUTRAAL, verdelen in de gewenste porties en afwerken naar keuze.

 

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie