Home » Recepten » Toscaanse broodbrochette

Toscaanse broodbrochette

Toscaanse broodbrochette

Toscaanse broodbrochette

Toscane brood

  • Tarwebloem 1000 g
  • Gist 75 g
  • PANOMIX TOSCANE 1000 g
  • Water 1050 g

 

Bij voorkeur een trage kneding geven.

Vulling op basis van Pesto

  • Pesto 200 g
  • Geraspte kaas 280 g
  • Gedroogde peterselie 3 g
  • Olijfolie 200 g

 

Alle grondstoffen samen mengen

Een plak deeg uitrollen van ± 30 cm x 150 cm. 
Bestrijk het deegstuk met de pestomengeling. 
Het deegstuk oprollen, versnijden, torsen en om beurten op een spies steken. 
Ongeveer 45 minuten laten narijzen en afbakken op 220 °C gedurende 20 minuten.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie