Home » Recepten » Quadrini

Quadrini

Quadrini

QUADRINI

De « Quadrini » is door zijn vorm, zijn smaak en zijn versheid het ideale broodje voor het bereiden van belegde sandwiches. Door zijn structuur en malsheid, kan het zelfs belegd en onder folie makkelijk in de koeling worden bewaard. Meer nog, men kan de "Quadrino" afgebakken in diepvries stockeren. U haalt dus een maximaal rendement uit uw productie.

Receptuur 1

  • Bloem 11,5/680                     5000 g
  • Water                                   1500 g
  • Melk                                     1250 g
  • Gist                                      200 g
  • VECTOR MXI of EMERGO    625 g
  • Zout                                      85 g

 

  2

  • Bloem 11,5/680                     4500 g
  • PANOPLUS DARK                500 g
  • Water                                   1500 g
  • Melk                                     1250 g
  • Gist                                      200 g
  • VECTOR MXI of EMERGO    625 g
  • Zout                                     85 g

 

Werkwijze

1. Quadrini Wit 

2. Quadrini Bruin 

Kneding: Een glad en homogeen deeg kneden (zoals voor een brooddeeg) 

Deegtemperatuur: ± 24°C 

Voorrijs: 15 minuten. 

Vormgeving: Uitrollen op stand 6,5 à 7. 
In vierkanten versnijden van 9 op 9 cm (± 100 g) 
De deegstukken "QUADRINO wit" omkeren en in de bloem drukken, de bruine versie in het griesmeel drukken en vervolgens op platen verdelen. 

Narijs: ± 60 min. 
Na 30 minuten, insnijden in kruisvorm. 

Bakken: Zonder stoom (vloeroven) 12 minuten met gesloten klep op 230 °C.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie