Ondersteboven van ananas


Recept
- Bloem 1000 g
- PANOMIX LUXE 1000 g
- Gist 80 g
- MARGARINE CAKE/BRIOCHE 200 g
- Water 800 g
Afwerking:
BARDINET GEL CURAÇAO
Werkwijze
Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Voorrijs: 5 minuten.
Vormgeving: een taartvormpje met doorsnede 10 cm en hoogte 3 cm volledig invetten en rijkelijk bestrooien met bruine cassonadesuiker. Hierin een ananasschijf (goed uitgelekt) leggen.
Het deeg uitrollen op stand 4 van de uitroltafel en met behulp van een uitsteker Ø 11 cm ronde plakjes uitsteken. Het deegplakje op de ananasschijf leggen en de zijkanten rondom wat aandrukken.
Het geheel omgedraaid op de bakplaat leggen en het vormpje erop laten staan.
Narijs: 60 minuten.
Bakken: gedurende 15 minuten op 200 °C.
Afwerking: onmiddellijk na het bakken het vormpje verwijderen en de ananasschijf met behulp van een borstel bestrijken met BARDINET GEL CURAÇAO.