Home » Recepten » Farl

Farl

Farl

Farl

  • Bloem 11,5/680        2000 g
  • Water                       1200 g
  • Gist                          120 g
  • EMERGO                 240 g
  • Zout                          34 g

 

Kneding: alle grondstoffen intensief kneden (spiraalkneder: 3' + 6'). 

Deegtemperatuur: 25° à 27°C. 

Voorrijs: 50 minuten, in een met olie gesmeerde plastic recipiënt. 

Afweeggewicht: 680 g. 

Vormgeving: opbollen en op platen verdelen. 
Vervolgens de broden afplatten tot 24 cm Ø. 

Bolrijs: 45 à 60 minuten. 

Bakken: inovenen met stoom en bakken gedurende 30 minuten op ±230°C.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie