Home » Recepten » Exotische kruimeltaart

Exotische kruimeltaart

Exotische kruimeltaart

Exotische kruimeltaart

Zanddeeg op basis van Kanomix

  • KANOMIX 2500 g
  • Bloem 1650 g
  • Boter of margarine 1500 g
  • Eieren 450 ml
  • Zout 25 g
  • Bloemsuiker 200 g

 

Alle grondstoffen zo koud mogelijk mengen tot een homogene massa.

Frangipane

  • FRANMIX 1000 g
  • Eieren 500 g
  • MARGARINE CAKE/BRIOCHE 400 g

 

De margarine of boter op kamertemperatuur brengen (smeuïg maken). 
De ingrediënten in 1ste of 2de versnelling goed mengen met behulp van een vlindergarde, tot een smeuïge, homogene massa (echter niet te luchtig: 950 g/l).

Exotische fruitmengeling

  • ALDIA ANANAS 1000 g
  • ALDIA MANGO 500 g

 

Beide fruitsoorten mengen.

Opbouw 

Enkele ringen bekleden met het zanddeeg uitgerold op 2,5 mm. Vullen met de exotische fruitmengeling. Hierop een laagje frambozengruis en een dun laagje frangipanebeslag aanbrengen, blijf een beetje van de rand. Bestrooien met de streuzel. 
Afbakken op 180 °C gedurende 45 minuten. 
Na afkoeling met behulp van een sjabloon de bloemsuiker aanbrengen en afwerken met mango, framboos en ananas.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie