Home » Recepten » Duootje

Duootje

 Duootje

Duootje

  • Bloem        2000 g
  • Water        500 g
  • Gist           100 g
  • Suiker       120 g
  • Zout           34 g
  • Eieren        200 g
  • VECTOR MXI        300 g
  • MARGARINE CAKE/BRIOCHE        700 g

 

Kneding: met alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg draaien. Na de kneding het deeg in de helft verdelen ( ± 1900 g per stuk) en aan één stuk 150 g CAOKREM toevoegen en onder het deeg mengen. 

Rusttijd: 5 min.

 
Vervolgens zowel het witte als het bruine deeg uitrollen op stand 2,5 van de uitroltafel. Met het bruine deeg de vormpjes fonceren. Hierop een beetje MUESLI MELANGE strooien en vullen met appelcompote, eventueel bestrooien met kaneel. 
Het witte deeg over de vormpjes leggen als deksel.
 

Narijs: 60 min. 


Vervolgens doreren en in het midden inknippen. 

Bakken: 200°C. - 15 minuten op 180°C. 

Afwerking: abricoteren met PALETTA SPRAY ABRIKOOS en de zijkanten aanzetten met geschaafde amandelen.


© 2000-2015 Zeelandia NV - België 
Nijverheidsstraat 58-60 - B-2160 Wommelgem 
Tel.: 03 354 20 68 - Fax: 03 353 80 34 
E-mail: info@zeelandia.be 

 

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie