Home » Basisrecepten » Biscuit en Roulade op basis van Biscamix

Biscuit en Roulade op basis van Biscamix

Dit is dé ideale oplossing wanneer u een goede tolerantie wenst van een biscuitmix. BISCAMIX zorgt voor luchtig biscuit met een mooi volume en lekkere malsheid. Bovendien is de bakaard egaal en strak, zonder blaasvorming of 'afpellen'.

Receptuur

Recept 1

  • BISCAMIX: 1000g
  • eieren: 750g
  • water: 100g

Recept 2

  • BISCAMIX: 1000g
  • eieren: 1000g
  • water: /

Werkwijze

Alle ingrediënten samen opkloppen in hoge versnelling gedurende 5 tot 8 minuten. Soortelijk gewicht ongeveer 300 à 350 g/l. Baktijd: biscuit: 25 minuten op 180°C. / roulade: 6 tot 8 minuten op 230°C. (eventueel stomen)

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie